Aquest any estem de celebració. La Bodega Sa Xarxa fa 50 anys. I ho volem celebrar durant tot l’any amb moltes activitats i propostes noves.
 
Arrenquem la temporada amb un esdeveniment que ens fa especialment il·lusió. Aquest any participarem al Festival Birrasana, que enguany celebra la IV edició, el 3, 4 i 5 de maig al pàrquing Sa Caleta de Lloret de Mar. Aquest festival s’ha convertit en tot un referent en l’àmbit nacional i internacional en el món de la cervesa artesana, que va néixer per donar impuls a cervesers artesanals locals i internacionals.
També pretén donar a conèixer la cultura de la cervesa, totes les seves propietats i múltiples opcions que ofereix.
 
Nosaltres hi serem, amb dos estands. Si vols venir, ens trobaràs en primer lloc dins de la carpa, donant a tastar la nova cervesa artesana que embotellem a Sa Xarxa, la Lloret Craft Beer, amb col·laboració de Lloret Turisme i Cervesa Marina.
 
Descobreix-la. La nova cervesa és de nova creació, s’està acabant de preparar i aviat us en donarem tots els detalls.
 
I en segon lloc, la Bodega Sa Xarxa també tindrà un estand a la zona exterior, on hi ha les diferents parades de menjar i food trucks. El nostre estand estarà servint les especialitats de la Bodega Sa Xarxa. La nostra anxova, seitons, mandonguilles, les nostres especialitats al teu abast.
 
Per acabar d’arrodonir la teva visita a Birrasana, hi haurà música en directe i espectacles infantils, que el convertiran en un acte ideal per a qualsevol públic. Vens a celebrar els nostres 50 anys amb nosaltres?
 
No t’ho pensis més, i ens veiem el primer cap de setmana de maig. Birrasana, festival de la cervesa artesana, amb la Bodega Sa Xarxa com sempre apostant per aquest tipus de cervesa d’altíssima qualitat i varietat.
 
I recorda que podràs assaborir la Lloret Craft Beer i una carta de més de 70 referències de cervesa artesana durant tot l’any a la Bodega Sa Xarxa.