cervesa-artesana-local-cat

Tasta la amplíssima carta de cerveses artesanes nacionals a la Bodega Sa Xarxa. Perqu` a la Bodega Sa Xarxa sempre hem buscat tenir el millor producte, divers, de màxima qualitat, i intentant que sigui únic per fer que la teva estada a la Bodega sigui inigualable. Per aquesta raó, hem fet una aposta forta per la cervesa artesana.

La cervesa artesana està en apogeu a tota Europa. A Catalunya, cada vegada hi ha més gent que n’és consumidora habitual, fet que els increments de quota de mercat d’aquests tipus de cerveses cada any aumenten a ritme de 2 xifres.
A la resta d’Europa, com a Itàlia per exemple, hi ha prop de 500 cerveses artesanes. Bèlgica també és un país artesà pel que fa a les cerveses, n’hi ha moltes. En general, els habitants d’aquests països troben, encantats, una amplíssima carta de cerveses artesanes única a Lloret de Mar

La cervesa artesana, si per una cosa es caracteritza, és que es fabricada normalment per petites cerveseres d’abast local o provincial. Aquí a Lloret de Mar som afortunats de tenir-ne varis al nostre voltant. Les més properes que tenim: la cervesera Marina, a Blanes; la Popaire, també a Blanes; Si ampliem el radi, tenim la Rossa de la cervesera Moska, a Sarrià de Ter; la Tolv, de Catalan Brewery, a Mollet del Vallès. O la Verata Moon, de la cervesera Moon, a Liçà d’Amunt.

Perquè tots els nostres clients i amics provin aquest tipus de cervesa, a la Bodega Sa Xarsa hem ampliat la nostra carta de cerveses artesanes aquest 2015, i a part, les cerveses més properes, les tenim a un preu especial.

No deixis escapar la oportunitat de tastar una cervesa artesana. Si no has tastat una cervesa artesana, no saps com és una cervesa de debó. Deixa de banda les cerveses industrials, que es podrien denominar perfectament “refresc de cervesa”, i tasta una cervesa 100% artesanal i autèntica a la Bodega Sa Xarxa.