Ves a la guixeta d'informació a comprar el teu got

En l’estand 3 podràs comprar el teu got, et donaràn el llibret amb l’agenda del festival, així com el directori de tots els productors que trobaràs als estands, a banda i banda de la carpa central.

Intercanvia diners per tokens

A la mateixa guixeta podràs bescanviar euros per “tokens”, que és la moneda del festival.

Totes les cerveses artesanes dels estands tenen el preu marcat en tokens, així com la zona de menjars i foodtracks.

Per descomptat, pots bercanviar tants tokens com vulguis.

Revisa el llibret, hi tens tota la informació dels productors!

Al llibret hi trobaràs la informació de tots els cervesers, així com la fitxa de totes les cerveses que podràs trobar al Birrasana.

Informa't, comenta, pregunta...

Tots els productors tenen un “defecte”: estimen el que fan, hi posen cura, passió. Impregna’t d’aquesta passió i no siguis tímid: fes-lis preguntes, interessa’t per el procés de fabricació, dels aspectes que fan única la cervesa que estàs tastant, de com marida…

T’assegurem que si aprofites per deixar lliure la teva curiositat, la teva experiència al Birrasana serà més memorable. I el teu amor per la cervesa artesana segur que creixerà.

Menja tant com vulguis

La zona de menjar i les foodtracks estaran obertes tot el dia, mentre Birrasana estigui obert. Disfruta d’empanadilles argentines, pizzes al forn de llenya, la foodtrack de menjar mexicà…

Ah! i no et perdis les activitats paral.leles!!!

Divendres 3 a les 22h - Concert de The Brand

Divendres 3 a les 23:30h, concert de Sin City

Sense/City es forma l’any 2008 amb la idea de fer tribut a una de les bandes llegendàries del rock, AC/DC.

La idea principal és aconseguir el so amb el qual sonava AC/DC en els 70/80 utilitzant els instruments clàssics, i hem aconseguit sonar així, amb amplificadors dels 70, bafles vintage, guitarres, baix, bateria, etcLa banda, encara sense cantant, prepara 15 temes de l’era Bon Scott, un temps després s’uneix a la banda un cantant amb el registre Brian Johnson, això fa que preparem 20 temes d’aquesta època, que juntament amb els anteriors fa que el repertori s’engrandeixi arribant a tocar més de 30 temes en els directes.

z

Tot el festival, música ambient amb DJ Reyes

Dissabte 4 a les 21:30, concert de Gadjo

Gadjo és un grup internacional de Barcelona. Ha donat diverses vegades la volta a Europa, sembrant zitzània musical amb la seva gipsy-*cumbiaskabalkánicos, reggae-swing o surf-tango.
Ja sigui en una aparició íntima acústica a la plaça del poble o sota el focus d’un gran escenari en una nit de festival, Gadjo fa viatjar, ballar i saltar abans d’entaular la seva ruta deixant una tornada en la memòria i lluentons al camí…

Dissabte 4 a les 23:00, concert de Tapeo Sound System

z

Tot el festival, música ambient amb DJ Reyes

Diumenge 5 a les 13h, espectacle d'Acroioga

Espectacle de acroioga i ball a càrrec de Acronexion format per David Wt i Mar González.

Diumenge 5 a les 14h, espectacle de Saxsence

Duet format pel deejay Basi de la Fuente i el saxofonista Jorge Cuscueta. Neix amb la finalitat de formar la fusió perfecta entre un deejay i un istrumento acústic.

Durant tot el cap de setmana, diables de Sa Forcanera

El grup fa més de 15 anys que va néixer i actualment està format per 28 membres. L’escenari preferit són les actuacions als correfocs. No obstant, el grup ha tocat en casaments, cercaviles, concerts i barraques, concursos, cavalcades de reis i curses per tot Catalunya i arreu en indrets tant emblemàtics com al Cim Turó de l’Home o al Camp Nou. Allà on anem, deixem el segell que ens caracteritza com a grup i com a colla: ritme,força, alegria, i molta molta màgia!!

Ens podeu seguir a les xarxes socials per tal de posar-vos en contacte amb nosaltres i seguir la nostra actualitat.