Ja podem avançar-te tots els detalls de la nova cervesa Lloret Craft Beer. Com sabràs, aquest cap de setmana, 3, 4 i 5 de maig, la donarem a tastar en el festival Birrasana.

Alcohol: 5%
IBU’s: 16
EBC : 6,5

Cervesa gairebé completament transparent, de color daurat clar amb una escuma blanca, densa, mitjanament persistent i formant adherències.
Inicialment apareixen olors afruitades d’albercoc, préssec, raïm verd i alguna cosa de cítrics. Acte seguit podem apreciar olors d’herba fresca i tocs de planta suculenta. A la llarga, els cítrics es precisen en llimona i taronja. Tota aquesta composició aromàtica reposa sobre un ferm coixí de sensacions de massa crua i de molla de pa. En rerefons, s’aprecia una agradable olor de llaminadura que dóna un toc dolcet força acollidor. El cos és mitjà però amb una textura molt suau i vellutada. La cervesa resulta molt fàcil de beure i passa molt bé la set. L’amargor és suau i refrescant. Entra a poc a poc i s’ajusta perfectament al conjunt.

En general, la composició és retinguda, sense estridències però rica en matisos aromàtics que es manifesten de forma moderada, refinada i fins i tot delicada. Suggereix un amè bucolisme quasi poètic.